Diabetestest

Har du diabetes? En enkel test gir rask beskjed. Med over 99% sikkerhet, får du et klart svar, urintesten gjør du hjemme i fred og ro. I dag lider mange av diabetes, både barn og voksne. Det antas at det kan være i underkant av 230.000 mennesker i Norgesom lider av sykdommen. Det snakkes til og med om en epidemi hva gjelder diabetes 2 som man tror skyldes en kombinasjon av stillesittende og mat som inneholder mye sukker og for lite ernæring. Uansett hvorfor man rammes av diabetes så kan man bruke en diabetes test hjemme for å raskt finne ut om det egentlig handler om denne folkesykdommen. Det finnes jo symptomer som kan skyldes andre årsaker, som kan konstateres hvis du får et negativt resultat. Vårt diabetestest er veldig pålitelig og enkelt å bruke. Du bestiller testen direkte på nettet og får den sendt hjem med rask levering.

Få et raskt svar med en diabetestest

Når du ikke har det bra og mistenker at det er diabetes, vil du ha et raskt svar. Diabetes kan vise et høyt blodsukkerverdi, og dette er noe du kan måle med en test du gjør hjemme. En diabetes hjemmetest tar ikke mange minutter å fullføre, og det er nok å teste med urin, så du trenger ikke å stikke deg for å ta blod. Hvis du tilhører risikogruppen for denne sykdommen, kan det være bra å utføre denne typen av test regelmessig. Dette gjelder spesielt om du innfører livsstilsendringer som er til for å senke blodsukkeret, og du vil kontrollere at dette virkelig skjer.

Slik tester man for diabetes hjemme

Med vår diabetestest er det lett å få vite hvordan det står til med blodsukkeret. Du urinerer i en kopp og dypper en teststikke i urinen. Med stikken får du et svar på glukosenivået og nivået av ketoner i urinen, noe som gir en god indikasjon på om det er grunn til å mistenke diabetes. Teststikken trenger ikke å bli dyppet i mer enn noe sekund, og deretter venter man opptil ett minutt for å lese resultatet. Dette er lett å gjøre når du har en fargeskala å gå etter. Bare husk at du må lese instruksjonene innen du tar testen, slik at du vet hva du kan forvente deg og hvordan du utfører det trinnvis på rett måte.

Vanlige symptom ved diabetes

Alle kan rammes av diabetes, en del kanskje har det i familien, noen får det gjennom sin livsstil. Hvis foreldrene dine har diabetes eller hvis livsstilen din består av dårlig kosthold kombinert med lav fysisk aktivitet, må du kanskje teste for diabetes regelmessig. Fakta er at mange har et forstadie til diabetes uten noen symptomer. Men det kan også være at du opplever symptomer på diabetes, og da bør man umiddelbart sjekke om mistankene er riktige. Vanlige symptomer er:

  • Økt tørst
  • Man tisser ofte
  • Man kan føle seg veldig sulten
  • Raskt vekttap
  • Sår som ikke vil gro
  • En følelse av tretthet
  • Slørete eller nedsatt syn

Hva skal man gjøre ved positivt resultat?

Man kan senke glukosenivået ved å spise på riktig måte og ved å røre på seg, men hvis du får et positivt resultat med diabetestesten, er det viktig at du oppsøker en lege. Med høye sukkernivåer er det ikke nødvendigvis så at du har diabetes, men det kan være en årsak. Det er viktig at du kontakter en lege for å få hjelp med behandling fordi diabetes kan føre til andre sykdomsforhold. Hvis du har symptomene beskrevet ovenfor og har et negativt resultat, bør du likevel søke hjelp for å finne ut hvorfor du ikke har det bra.

Du kan bestille vår diabetestest her på hjemmesiden og hvis du gjør det før klokken 14:00 en hverdag, kommer testen hjem til deg neste ukedag. Du vil motta svar på noen få minutter. Dette er en enkel og effektiv måte å ta vare på sin helse. Og selvfølgelig er du helt anonym, din trygghet er viktig for oss.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Sikker betaling med:
KlarnaVisa / Mastercard
Ekspresslevering med:
Levering med Bring
Besøk oss på Facebook og Instagram for å se våre siste tilbud.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest SverigeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram