+46 (0)42-4008700

042-4008700

Direkte i postkassen

100% garanti

Fri frakt

Fri retur

Hvordan vi ser på kvalitet og din sikkerhet.

Vi tar sikkerheten din på alvor og vi er stolte over å kunne tilby deg produkter som har gjennomgått strenge tester, alt for din sikkerhet. Derfor er alle tester som Quicktest markedsfører og selger i Skandinavia CE-godkjente. Mange av våre tester brukes i helsevesenet i Europa, forskjellen er at våre tester er tilpasset til hjemmebruk og at testene brukes av noen som ikke har medisinsk utdannelse. Testene er nøyaktig de samme, forskjellen er i prinsipp bruk av språk i pakningsvedlegget/bruksanvisningen. Nedenfor er en mer detaljert beskrivelse av hvordan vi jobber. Vi tror på åpenhet og transparens og derfor har vi valgt å vise deg hvordan vi jobber med kvalitetskontroll etc.

Vi krever at våre produsenter viser dokumentasjon om fremstillingsdato, utløpsdato, kvalitetskontroll, sporbarhet, at personell har tilstrekkelig med opplæring og at produsentene er ISO-sertifisert. De skal også gi dokumentasjon i ”Kvalitetssikring”, denne dokumentasjonen må oppfylles av EU inspeksjonsorganet i henhold til vedlegg IV § 5 – med unntak av § 4 og 6 i Europarådets direktiv 98/79 / EF for diagnostiske medisinske apparater.

For å sikre ovenstående er våre produkter kontrollert av en uavhengig institusjon: mcd (medical device certification), som er en såkalt Notified Body med kontrollnummer 0483. Mcd medical device certification GmbH er basert i Stuttgart – Tyskland. Deres kontaktdetaljer er som følger:

mdc medical device certification GmbH
Kriegerstrasse 6
D-70191 Stuttgart
Tyskland

I tillegg til denne kvalitetsmerkingen foretar vi egne, kontinuerlige kontroller. Disse kontrollene inkluderer besøk av produsenter for å sikre at de overholder ISO-sertifiseringer og GMP (Good Manufacturing Practice).
Vi krever også at produsenten skal vise alle kvalitetsprotokoller, noe som betyr at testene gjennomgår stikkprøver hvor sensitivitet og pålitelighet kontrolleres av en tredjepart, vanligvis er det et laboratorium som utfører testene.

Våre tester lagres ved 18 grader Celsius med minimal påvirkning av sollys. Vår kundeservice er alltid bemannet med minst en autorisert spesialist sykepleier (4 års utdanning).

For å gi deg som forbruker en god beskyttelse, har vi utformet en sekretess- og personvernspolicy, som gir deg en omfattende beskyttelse som kunde. Du kan ta del av den her.

Dette er Quicktest og hvordan vi ser på kvalitet og din sikkerhet. Har du spørsmål, vennligst kontakt oss – vi er her for deg!

Kundene sier om oss

Jeg har gruet meg for å teste .. Men til slutt gjorde jeg det, og jeg er i overgangsalderen, og jeg er faktisk ok med det. Før jeg testet, trodde jeg det var noe som var galt. Nå vet jeg. That's life. :)
Angelica
Følte meg virkelig dårlig i ca 5-6 måneder. Ingen energi, ville ikke henge med venner, var svimmel og ganske mye angst også. Har aldri hatt det før så var virkelig bekymret for at noe var galt. Gikk til legesenteret, men de fant ingenting galt. Tro det eller ei så googlet jeg og fant ut at "jernmangel" stemte på alt jeg hadde. Og jernmangel hadde jeg! Takk for at dere finnes. Føler meg bra i dag (etter ca 3 måneder av jerntablett-knaskende) :)
Anonym
Følte meg verre og verre, og visste ikke hva det var. Er normalt aktiv, energisk og glad. Det viste seg at jeg har nådd overgangsalderen.. Hvilken merkelig følelse. Men nå har jeg fått behandling og føler meg bra igjen! Dere burde ha tester for urinveisinfeksjon, bare et tips :)
Caroline
OBS/MERK! Jeg kjøpte en test fra USA, har ikke testet deres tester.. Jeg har hatt problemer med prostataen, våget endelig/til slutt å teste meg og fikk positivt resultat. Gikk til legen, og der viste det seg å være en godartet forstørrelse.
David
Jeg kjente at noe var galt og mistenkte skjoldbruskkjertelen siden vi har det i familien, jeg hadde rett. Fikk medisin og nå føler jeg meg bra!
Linnea
Var supertrøtt, hodepine og var generelt svak. Testen viste at jeg led av jernmangel, ble faktisk glad for å endelig få vite!
Nathalie
Har barn og min mann og jeg ønsker ikke flere, jeg mistenkte jeg var i overgangsalderen (jeg er bare 44 år gammel) og det var jeg, så nå trenger jeg ikke ta P-piller lenger. Så var det jo herlig å forstå hvorfor jeg har følt meg så rar i det siste. Takk. / Marika
Marika
Min bestefar fikk prostatakreft, jeg "tvingte" derfor min pappa å teste seg. Nå føler både jeg og min pappa oss roligere.
Marcus