+46 (0)42-4008700

042-4008700

Direkte i postkassen

100% garanti

Fri frakt

Fri retur

Har du jernmangel? Tretthet, angst og generell nedstemthet er noen vanlige symptomer. Med en jernmangeltest får du vite, testen gjør du hjemme, og du får svar umiddelbart. Jern er et viktig emne for at kroppen skal kunne danne nye røde blodlegemer og syresette cellene. Mangel på jern fører til at kroppen ikke produserer nok hemoglobin, hormonet som bidrar til å produsere nye, røde blodlegemer.
Det kalles anemi (jernanemi) og fører til dårligere syresetting, tretthet, hjertebank og svimmelhet. Hos oss på quicktest.no kan du raskt og smidig bestille en jernmangeltest med personlig analyse av autoriserte leger.

Her kan du kjøpe jernmangeltest.

Full kontroll med våre tester

Fremfor alt du som er kvinne og menstruerer, må holde øye med dine jernnivåer. Dette gjelder spesielt hvis du er i puberteten, er gravid eller ammer. Men faktum er at alle kan lide av jernmangler, selv menn og barn kan oppleve det. En god måte å få i seg nok jern er å ta ekstra jerntilskudd. Du kan enkelt få svar på om du trenger å spise mer jern ved å ta våre pålitelige jernmangeltester. Du vil raskt få svar om du har jernmangel i kroppens depoter eller i blodet.
Vår test måler nivået av ferratin i blodet ditt, som er direkte proporsjonalt med jernnivået i blodet. Du blir derfor varslet direkte hvis du har normale mengder jern i kroppen din eller om du ligger under normale jernnivåer. Jernmangel er sjelden forbundet med noen alvorlig sykdom, men det er mange helsemessige fordeler med å gjenopprette jernverdiene til normale nivåer. Du slipper å være trøtt, ha hodepine og rammes av svimmelhet m.m. I noen tilfeller kan jernmangel forekomme ved magesår, men merk at magesår ofte gir kraftige og tydelige symptomer.

Bestill våre jernmangeltester enkelt

Du bestiller våre jernmangeltester enkelt her på vår side. Testen sendes hjem til din postkasse allerede dagen etter, og du kan deretter teste jernnivået i fred og ro hjemme. Det kan være vanskelig å vite om du får i deg nok jern på egen hånd fordi jernmangel ikke alltid gir noen direkte symptomer. Med våre jernmangeltester vil du raskt få svar om du lider av jernmangel. Tilstrekkelig med jerndepoter i kroppen er i det lange løp svært viktig for at du skal kunne prestere på topp og ha nok energi for et krevende hverdagsliv. For din sikkerhet er selvfølgelig vår jernmangeltest CE-godkjent. Testen brukes bl.a. innen helsevesenet og derfor er påliteligheten høy (minst 98%).

järnbristtest

 

Hvor sikkert er deres jernmangeltest?

Quicktest Jernmangel selvtest er betraktet som en veldig sikker selvtest, for eksempel brukes den av helsevesenet. Påliteligheten er minst ca 98%. Det er viktig å følge alle instruksjonene som medfølger i forpakningen. Alt du trenger for å utføre en sikker test er inkludert i forpakningen.

Når bør jeg gjøre en jernmangeltest?

Symptomene på jernmangel er bl.a. tretthet, svimmelhet, irritasjon og blek hud. Dette kan skyldes mange forskjellige ting, men jernmangel er ofte en underliggende årsak. Hvis du gjenkjenner disse symptomene, anbefaler vi at du utfører en test, enten med vår hjemmetest eller gjennom ditt helsesenter.

Gjør det vondt å stikke seg i fingeren?

Nei, det gjør ikke vondt. Lansetten som brukes er den samme som helsevesenet og sykehuset bruker. Nålen er tynn og den trenger inn i huden ved rundt 3/100-deler, så du føler knapt stikket. Bare en eller to dråper blod vil bli utskilt, er du følsom overfor blod kan du spørre en venn til å hjelpe deg med stikket. Deretter blir blodet dryppet via pipetten i testkassetten og du vil få vite om du lider av jernmangel. Enkelt!

Hvor lang tid tar det å få svar?

Det tar ca 5 minutter, og du gjør testen hjemme i fred og ro. Ved et positivt resultat kan du enkelt tilpasse din diett og næringsinntak. Etter 2-3 måneder kan du enkelt gjenta testen for å sikre at du har nok jern i depotene dine. Du kan også besøke helsesenteret for å utføre en jernmangeltest.