Jernmangeltest

Har du jernmangel? Tretthet, angst og generell nedstemthet er noen vanlige symptomer. Med en jernmangeltest får du vite, testen gjør du hjemme, og du får svar umiddelbart.

Jern er et viktig emne for at kroppen skal kunne danne nye røde blodlegemer og syresette cellene. Mangel på jern fører til at kroppen ikke produserer nok hemoglobin, hormonet som bidrar til å produsere nye, røde blodlegemer.

Det kalles anemi (jernanemi) og fører til dårligere syresetting, tretthet, hjertebank og svimmelhet. Hos oss på quicktest.no kan du raskt og smidig bestille en jernmangeltest med personlig analyse av autoriserte leger.

Her kan du kjøpe jernmangeltest.

Full kontroll med våre tester

Fremfor alt du som er kvinne og menstruerer, må holde øye med dine jernnivåer. Dette gjelder spesielt hvis du er i puberteten, er gravid eller ammer. Men faktum er at alle kan lide av jernmangler, selv menn og barn kan oppleve det. En god måte å få i seg nok jern er å ta ekstra jerntilskudd. Du kan enkelt få svar på om du trenger å spise mer jern ved å ta våre pålitelige jernmangeltester. Du vil raskt få svar om du har jernmangel i kroppens depoter eller i blodet.

Vår test måler nivået av ferratin i blodet ditt, som er direkte proporsjonalt med jernnivået i blodet. Du blir derfor varslet direkte hvis du har normale mengder jern i kroppen din eller om du ligger under normale jernnivåer. Jernmangel er sjelden forbundet med noen alvorlig sykdom, men det er mange helsemessige fordeler med å gjenopprette jernverdiene til normale nivåer. Du slipper å være trøtt, ha hodepine og rammes av svimmelhet m.m. I noen tilfeller kan jernmangel forekomme ved magesår, men merk at magesår ofte gir kraftige og tydelige symptomer.

Bestill våre jernmangeltester enkelt

Du bestiller våre jernmangeltester enkelt her på vår side. Testen sendes hjem til din postkasse allerede dagen etter, og du kan deretter teste jernnivået i fred og ro hjemme. Det kan være vanskelig å vite om du får i deg nok jern på egen hånd fordi jernmangel ikke alltid gir noen direkte symptomer. Med våre jernmangeltester vil du raskt få svar om du lider av jernmangel. Tilstrekkelig med jerndepoter i kroppen er i det lange løp svært viktig for at du skal kunne prestere på topp og ha nok energi for et krevende hverdagsliv. For din sikkerhet er selvfølgelig vår jernmangeltest CE-godkjent. Testen brukes bl.a. innen helsevesenet og derfor er påliteligheten høy (minst 98%).

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Sikker betaling med:
KlarnaVisa / Mastercard
Ekspresslevering med:
Levering med Bring
Besøk oss på Facebook og Instagram for å se våre siste tilbud.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest SverigeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram