+46 (0)42-4008700

042-4008700

Direkte i postkassen

100% garanti

Fri frakt

Fri retur

Nedenfor har vi, i samråd med kunden, valgt å publisere noen av kommentarene vi mottar daglig til vår kundeservice. Alle kommentarer kommer fra våre kunder og vi har på ingen måte påvirket deres meninger, vi har bare bedt om deres tillatelse til å publisere.
Her kan du også lese hva våre kunder har skrivet om oss på Trustpilot

 

”Til slutt var jeg lei av å overtale legen min til å teste skjoldbruskkjertelen min, så jeg gjorde det selv med deres test, resultatet var positivt og min lege fikk endelig gi seg, så jeg har fått behandling nå og føler meg på topp! Fikk lese og bli min egen ekspert på hypotyreos – skremmende at det skal gå så langt..”
Anonym

”Kanskje ville det vært bra hvis dere er klarere på at dere ikke bare driver med graviditetstester osv? Faren min hadde problemer med prostataen og derfor kjøpte jeg en prostatatest, nå var det ikke noe problem, men dere burde være bedre på å vise produktene deres.”
Simon

 

Carolina Gynning fra Sverige

Kundene sier om oss

Jeg har gruet meg for å teste .. Men til slutt gjorde jeg det, og jeg er i overgangsalderen, og jeg er faktisk ok med det. Før jeg testet, trodde jeg det var noe som var galt. Nå vet jeg. That's life. :)
Angelica
Følte meg virkelig dårlig i ca 5-6 måneder. Ingen energi, ville ikke henge med venner, var svimmel og ganske mye angst også. Har aldri hatt det før så var virkelig bekymret for at noe var galt. Gikk til legesenteret, men de fant ingenting galt. Tro det eller ei så googlet jeg og fant ut at "jernmangel" stemte på alt jeg hadde. Og jernmangel hadde jeg! Takk for at dere finnes. Føler meg bra i dag (etter ca 3 måneder av jerntablett-knaskende) :)
Anonym
Følte meg verre og verre, og visste ikke hva det var. Er normalt aktiv, energisk og glad. Det viste seg at jeg har nådd overgangsalderen.. Hvilken merkelig følelse. Men nå har jeg fått behandling og føler meg bra igjen! Dere burde ha tester for urinveisinfeksjon, bare et tips :)
Caroline
OBS/MERK! Jeg kjøpte en test fra USA, har ikke testet deres tester.. Jeg har hatt problemer med prostataen, våget endelig/til slutt å teste meg og fikk positivt resultat. Gikk til legen, og der viste det seg å være en godartet forstørrelse.
David
Jeg kjente at noe var galt og mistenkte skjoldbruskkjertelen siden vi har det i familien, jeg hadde rett. Fikk medisin og nå føler jeg meg bra!
Linnea
Jeg følte meg virkelig dårlig. Hadde angst og panikkanfall og det tok virkelig hardt på meg.. Når min beste venn fortalte meg at jeg har sett usedvanlig "blek" ut i det siste begynte jeg å google og mye pekte på jernmangel, testet med deres test (som var litt vanskelig) og jeg hadde jernmangel! Nå har jeg spist jerntabletter i 2 måneder og jeg har fått mitt liv tilbake. Er veldig takknemlig for at det finnes hjelp å få for jeg hadde ingen anelse om dette og min fastlege nektet å gi meg noen prøver. Well - nå føler jeg meg bra! Takk :)
Madde
Min bestefar fikk prostatakreft, jeg "tvingte" derfor min pappa å teste seg. Nå føler både jeg og min pappa oss roligere.
Marcus
Har barn og min mann og jeg ønsker ikke flere, jeg mistenkte jeg var i overgangsalderen (jeg er bare 44 år gammel) og det var jeg, så nå trenger jeg ikke ta P-piller lenger. Så var det jo herlig å forstå hvorfor jeg har følt meg så rar i det siste. Takk. / Marika
Marika
Var supertrøtt, hodepine og var generelt svak. Testen viste at jeg led av jernmangel, ble faktisk glad for å endelig få vite!
Nathalie