Våre kunder sier

Nedenfor har vi, i samråd med kunden, valgt å publisere noen av kommentarene vi mottar daglig til vår kundeservice. Alle kommentarer kommer fra våre kunder og vi har på ingen måte påvirket deres meninger, vi har bare bedt om deres tillatelse til å publisere.

”Jag har något väldigt intressant att dela med mig av! Nämligen Quicktest. Det är tester som du gör själv & man får svar inom några minuter. Man behöver alltså inte skicka in blod eller urin till något labb. I medicinvärlden kallas detta IVD (In vitro Diagnostic) vilket betyder ”testa och få svar direkt”. Dessa tester och den här tekniken används dagligen på vårdcentraler, sjukhus och kliniker. Det är alltså en beprövad teknik. Så himla smidigt!”

Carolina Gynning
”Jag har gjort sköldkörteltest tidigare, men gjorde även testet på bilden igår och kan precis som tidigare utesluta obalans i sköldkörteln, skönt! Det var enkelt att göra hemmatestet och det gick snabbt som bara den.”

Therese Lindgren
"Jeg har gruet meg for å teste .. Men til slutt gjorde jeg det, og jeg er i overgangsalderen, og jeg er faktisk ok med det. Før jeg testet, trodde jeg det var noe som var galt. Nå vet jeg. That's life. :)"

Angelica
”Til slutt var jeg lei av å overtale legen min til å teste skjoldbruskkjertelen min, så jeg gjorde det selv med deres test, resultatet var positivt og min lege fikk endelig gi seg, så jeg har fått behandling nå og føler meg på topp! Fikk lese og bli min egen ekspert på hypotyreos – skremmende at det skal gå så langt..”

Anonym
"Følte meg virkelig dårlig i ca 5-6 måneder. Ingen energi, ville ikke henge med venner, var svimmel og ganske mye angst også. Har aldri hatt det før så var virkelig bekymret for at noe var galt. Gikk til legesenteret, men de fant ingenting galt. Tro det eller ei så googlet jeg og fant ut at "jernmangel" stemte på alt jeg hadde. Og jernmangel hadde jeg! Takk for at dere finnes. Føler meg bra i dag (etter ca 3 måneder av jerntablett-knaskende) :)"

Anonym
"Følte meg verre og verre, og visste ikke hva det var. Er normalt aktiv, energisk og glad. Det viste seg at jeg har nådd overgangsalderen.. Hvilken merkelig følelse. Men nå har jeg fått behandling og føler meg bra igjen! Dere burde ha tester for urinveisinfeksjon, bare et tips :)"

Caroline
"OBS/MERK! Jeg kjøpte en test fra USA, har ikke testet deres tester.. Jeg har hatt problemer med prostataen, våget endelig/til slutt å teste meg og fikk positivt resultat. Gikk til legen, og der viste det seg å være en godartet forstørrelse."

David
Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Sikker betaling med:
KlarnaVisa / Mastercard
Ekspresslevering med:
Levering med Bring
Besøk oss på Facebook og Instagram for å se våre siste tilbud.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest SverigeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram