Kundeservice

Kontakt oss och les våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål? Vi hjelper deg!

E-post: kundeservice@quicktest.no

Vi er her for deg, du er alltid velkommen til å kontakte oss. Nedenfor finner du de vanligste stilte spørsmålene. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt her, vennligst kontakt oss via e-post.

Her finnes vi

Quicktest (Onlinezon AB)
Organisationsnummer: 559020-1470
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN

Företaget är godkänt för F-skatt

Vanlige spørsmål

Gjør jeg testen selv eller må jeg sende inn testen?

Testen gjør du selv, svaret får du i løpet av få minutter. Så du trenger ikke å sende noe.

Erstatter deres tester vanlige medisinske tester?

Nei, våre tester skal ses på som et supplement til dagens helsevesen. Testene kan raskt gi deg svar hvis noe ikke er som det skal. Deretter er det viktig å søke legehjelp for videre undersøkelser og behandling.

Har dere sekretess?

Ja, Quicktest følger EU-direktiver fra personopplysningsloven og vi følger de samme lover og regler gjellende sekretess som finnes på norske legesenter og sykehus.

Hvis jeg vil returnere en test, hvordan gjør jeg da?

Hvis testen er defekt eller hvis produktet er skadet, erstatter vi deg med en ny test gratis. Hvis instruksjonene ikke har blitt fulgt, erstatter vi ikke en ny test. Ta alltid kontakt med oss før en eventuell reklamasjon for å sikre at du er kvalifisert for en ny test.

Hvilken informasjon sparer dere om meg?

Vi lagrer bare e-postadressen din. Den kan brukes når vi trenger å komme i kontakt med deg og for å sende ut en eventuell faktura. Vi kan også bruke den til å sende ut informasjon om nye produkter eller spesielle kampanjer. Du kan enkelt avregistrere deg fra disse utsendelser/nyhetsbrev.

Hvor pålitelige er testene?

Våre tester er svært pålitelige. Faktisk er de brukt i helsevesenet i Europa. Våre tester er tilpasset slik at de kan brukes av ufaglært personale, men påliteligheten til testene er veldig høy. Quicktest har filosofien at testene skal være trygge, derfor er de innstilt til fordel for "falsk positiv" i stedet for "falsk negativ". Dette betyr at en test kan gi utslag til tross for at det ikke foreligger en sykdom. Dette er for din sikkerhet, våre tester gir ikke et negativt resultat hvis det er en sykdom, det er vi veldig stolte av. Med andre ord er du trygg med våre tester.
Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Sikker betaling med:
KlarnaVisa / Mastercard
Ekspresslevering med:
Levering med Bring
Besøk oss på Facebook og Instagram for å se våre siste tilbud.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest SverigeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram