Magesårstest

Har du magesår uten å vite om det? En magesårstest gir et raskt og sikkert svar. Påliteligheten er over 96%. Vår test viser om du har magesår som kommer av bakterien Helicobacter pylori, denne bakterien smitter gjennom vann og mat, og ca 50-60% av befolkningen har bakterien.

Denne bakterien ligger bak flertallet av alle magesår. Alle viser imidlertid ikke symptomer. Les mer om symptomene her.

Ved å gjøre en hjemmetest kan du få mer informasjon før du besøker en lege. Testen selv er akkurat den samme testen som mange helsesenter bruker. Det som skiller er bruksanvisningen og noen uttrykk på forpakningen, dette skyldes krav fra da testen utføres av en ikke-medisinsk person. Men testen er akkurat den samme. Mange lider i stillhet og mørketallet hos de som har magesår er sannsynligvis store. Med vår test har du muligheten til å få et klart beskjed.

Vår magesårstest er utviklet og produsert i Europa. Selvfølgelig er den CE-godkjent og alt du trenger er inkludert i pakken. Med et enkelt og smertefritt stikk i fingeren får du vite svaret, ca 5 minutter senere.
Se her hvordan du gjør testen.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Sikker betaling med:
KlarnaVisa / Mastercard
Ekspresslevering med:
Levering med Bring
Besøk oss på Facebook og Instagram for å se våre siste tilbud.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest SverigeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram