+46 (0)42-4008700

042-4008700

Direkte i postkassen

100% garanti

Fri frakt

Fri retur

Med Quicktest Narkotest får du svar innen 5 minutter, våre narkotikatester kan brukes av både privatpersoner, men også av bedrifter. Narkotestet indikerer for marihuana (cannabis), kokain og opiater (morfin). Husk at cannabispreparater og opiater kan skrives ut av leger for ulike sykdomstilstander. Vår test gjør du hjemme og selvfølgelig er du 100% anonym – det er viktig for oss.

 

Narkotesten som oppdager 3 forskjellige stoffer

En rusmiddeltest er en enkel, rask og pålitelig måte å kontrollere om du eller noen andre har ulike stoffer i kroppen, testen indikerer på de vanligste rusmidlene som marihuana (cannabis), kokain og opiater (morfin). Disse stoffene eller legemidlene utskilles gjennom urin allerede innen noen få timer etter inntak, substanser eller sporstoffer kan detekteres i flere dager etter inntak. Sikkerheten og påliteligheten er svært høy.
Her kan du kjøpe narkotester.

Slik gjør du testen

En narkotikatest måler forekomsten av ulike narkotiske preparater. Disse substanser florerer vanligvis i blodet, men utskilles også i urin, derfor kan urin brukes til testing. Den enkleste måten å kontrollere forekomsten av narkotika er å tisse i en ren plastkopp, det er nok med ca 1 cm urin, deretter dyppes testen i plastkoppen i ca 1-2 sekunder. Urinen tas nå opp i testen, etter ca 5 minutter kan testen leses av. To streker betyr at den ikke har registrert noe stoff. Ett strek betyr at et stoff har blitt oppdaget, ved å lese hvor streken er indikert, så vet du mer nøyaktig hvilket stoff det handler om. Sikkerheten er ca 99,4%.

Ulike typer av narkotester

I dag finnes det mange forskjellige typer narkotester, både på helsesentre, men også på Internett. Felles for dem alle er at de måler ulike nivåer av forskjellige preparater i urinen. Hvilken test man velger, er et spørsmål om anonymitet, bekvemmelighet og pris. Men påliteligheten kan variere, så vi anbefaler at du bruker den europeiske typen av narkotikatest som vi leverer, da den har svært høy pålitelighet. Bruksanvisning på norsk er alltid inkludert når du kjøper testene dine av Quicktest.

Øvrig informasjon om narkotester

Narkotester finnes tilgjengelige i dag for privatpersoner, årsaken er at de ikke krever samme merking som andre IVD-produkter. Dagens narkotikatester for hjemmebruk kan identifisere de vanligste rusmidlene som cannabis, opiater og kokain. De fleste rusmiddeltester krever urin av den som skal testes, det finnes også narkotester som krever blod eller saliv.

Narkotikatester for hjemmebruk er relativt enkle å bruke, de er også enkle i sin design. Derfor kan de bare vise når et stoff forekommer i urinen, testen sier ikke hvilken mengde.

Dette viser våre narkotester

Hvis et substans oppdages, vil testen farge en strek. Testen vil ikke avsløre mengden stoff eller hvor lenge det har vært i kroppen. Det avslører heller ikke noen andre detaljer, med andre ord, det er enkelt; Enten er det et stoff i kroppen eller ikke. Stoffet kan ha blitt tilført kroppen mot personens vilje. Dessverre blir mange mennesker dopet, få personer anmelder og mørketallene er store. Ofte er det på grunn av skam eller at personen har konsumert alkohol. Dette er absolutt ingen unnskyldning, å bli dopet er faktisk klassifisert som ”maktløshet” som går under overfall.

 

Våre narkotester er produsert i Europa og er CE-merket. Produsenten leverer narkotikatester til sykehus i Europa. Våre rusmiddeltester er designet for hjemmebruk.

Vanlige spørsmål

Kan jeg kreve en narkotikatest av barna mine?

I følge loven nei. Men loven i Norge er samtidig uklar, mange jurister krever tydeligere beskjed. Under norsk lov, som foreldre, kan du ikke tvinge barnet ditt til å utføre en narkotikatest, men det anses være mistenkelig når en person ikke godkjenner en rusmiddeltest. Imidlertid kan politiet be om en narkotikatest hvis det er mistanke om narkotikabrudd, denne testen kan utføres mot en persons vilje.

Kan min arbeidsgiver kreve rusmiddeltesting?

Ja. Hvis du har akseptert det i arbeidsavtalen din kan de kreve det, det betyr ikke at du trenger å gjøre det, men konsekvensen er mest sannsynlig at du får avslutte din ansettelse.
Narkotikatester utføres regelmessig innen ulike næringsvirksomheter, alt fra de som håndterer kjøretøy, innen helsevesenet, piloter, A.D. eller de som jobber med oppgaver der andre menneskers liv, helse eller sikkerhet kan bli negativt påvirket når den ansvarlige personen er påvirket av narkotika. Så i teorien kan lastebilførere, personlige assistenter og andre også påkreves på en narkotest.

Finnes det klare regler om hva som gjelder angående narkotikatesting i Norge?

Nei, dessverre finnes det ingen klare regler eller lover. Vi og også mange innen politivesenet etterspør et klart rammeverk. Men det er tydelig at hvis noen nekter en narkotest, antas det at personen har noe å skjule, men det betyr ikke at personen er påvirket. Et motstand mot testing kan avhenge av mange ting; politisk, frykt for straff og selvfølgelig frykt for å bli avslørt. Testene er veldig nøyaktige.