Gratis jernmangeltest på bestillinger over 300kr

Gratis jernmangeltest på bestillinger over 300kr

+46 (0)42-4008700

042-4008700

Direkte i postkassen

100% garanti

Fri frakt

Fri retur

Integritetspolicy
For Quicktest er våre kunders tillit og tilfredshet vår største ressurs. Denne tilliten er grunnlaget for vår virksomhet. Vi vil alltid prioritere din sikkerhet og tilfredshet, vi tror dette vil gi oss større tillit. Kundens integritet er basert på vår respekt for den personlige beskyttelsen vi alle bør få når vi handler produkter eller tjenester på Internett. For å ytterligere demonstrere vår ambisjon om å opprettholde produktkvalitet og forbedre din trygghet, har vi skapt en kvalitetssikring.

Vi sikrer og opprettholder denne integritetspolicy ved å behandle den informasjonen som våre kunder betror oss med på en forsiktig og ansvarlig måte. I alle sammenhenger der personlige data eller annen viktig informasjon kan komme til å behandles av Quicktest, eller av noen andre på Quicktests vegne, gjørs alle handlinger for å beskytte kundeinformasjon fra uautorisert tilgang, innsikt, spredning, endring og ødeleggelse.
Med denne policyen vil vi informere deg mer om hvordan vi tar din integritet på alvor. Samtidig er det av største betydning at du alltid kan komme i kontakt med oss ved eventuelle klager. Uansett årsak til kontakt, er personvernet ditt beskyttet.

Personopplysninger
Quicktest beskytter og vil alltid beskytte din personlige integritet, vi streber etter å alltid beskytte dine unike personlige opplysninger på en respektfull og korrekt måte. Vårt mål er å følge og overholde alle gjeldende lover og forskrifter gjellende beskyttelse av personopplysninger. Denne policyen vil hjelpe deg å forstå informasjonen Quicktest samler inn og hvordan den brukes. Ved å godta retningslinjene på nettstedet vårt i forbindelse med kjøp eller utlevering av opplysninger, godtar du behandling av dine personlige opplysninger som beskrevet nedenfor.
Onlinezon AB med organisasjonsnummer 559020-1470 er et svenskt aksjeselskap beliggende i Råå – Skåne.
Vår adresse er Rååvägen 4, 25270 Råå. Dette firmaet er ansvarlig for dine personlige opplysninger og hvordan vi behandler dem.

Hvordan behandler vi dine personlige opplysninger
Vi behandler personlig informasjon du oppgir når du bestiller, vi samler dem på Quicktest.no gjennom ulike cookies. Den personlige informasjonen som Quicktest håndterer er ditt personnummer, navn, e-postadresse, innkjøps-, betalings- og ordrehistorikk, betalingsmetode, fraktadresse, IP-adresse og telefonnummer.
Dine personopplysninger – hvordan behandles disse?
Informasjonen du oppgir kan brukes til identifikasjon, direkte markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og statistikk. Informasjonen kan også brukes til utsendelser per post, sms og e-post, samt til markedsføring og informasjon. Hvis du ikke ønsker det, kan du alltid avbryte denne typen av kontakt. Selvfølgelig har du mulighet til å kontakte oss når som helst for å avbryte markedsføringen mot deg som kunde hos Quicktest.no.

Informasjonen du oppgir kan brukes til å analysere kjøpsadferd for å gi deg den beste og mest relevante informasjon og markedsføring, samt å forbedre Quicktest.no.
Ditt personnummer vil også bli behandlet i forbindelse med kjøp på oppdrag av (eller på grunn av krav fra) Klarna AB som trenger dette til kredittopplysningsformål.
Bruken av dataene kan innebære kontroll og integrering med andre registre. Informasjonen kan også bli samlet eller delt med myndigheter eller våre partnere, men vi vil alltid respektere din integritet.

Hvordan beskyttes personopplysningene dine?
Vi overholder alle direktiver og lover for å beskytte dataene dine. For å holde de personopplysningene vi behandler trygt, har vi tatt flere sikkerhetstiltak: Vi har implementert sikkerhetsrutiner og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige opplysninger, som for eksempel SSL-sertifiseringsteknologi for nettlesere. I tillegg har vi avanserte brannmurer og antivirusprogramvare for å beskytte og forhindre uautorisert tilgang til vår server og nettverk. Tilgang til de områdene der personopplysningene lagres er strengt beskyttet av Ipeer Cygate.
Quicktest.no bruker også SSL (Secure Socket Layer), som er en sikker protokoll for sikker dataoverføring via Internett (eller andre nettverk).
Du som kunde må sørge for at SSL ikke er slått av i nettleserinnstillingene. Vi har selvsagt også enveiskryptering, alt for din sikkerhet.

Hvor lenge lagres personlig data?
Når du samtykker til å være kunde (gjennomført et kjøp) på Quicktest.no, blir informasjonen din lagret til du aktivt ber oss om å fjerne deg fra vårt kunderegister. Du kan når som helst avmelde deg som kunde.
Vær oppmerksom på at dataene dine aldri blir lagret i lengre tid enn det som er tillatt av gjeldende personvernlover. Vi følger alle retningslinjer.

Kan jeg endre dataene dere lagrer?
Du er alltid berettiget til, en gang per kalenderår, å få ut opplysninger om hvilke personopplysninger vi har registrert og hvordan den har blitt brukt, uansett hvordan disse dataene ble samlet inn. Hvis du ønsker å motta denne informasjonen skal du sende inn en skriftlig forespørsel til oss. Forespørselen må i følge personopplysningslov sendes inn underskrevet per post til adressen angitt på Quicktest.no. Forespørselen sender du med rekommendert brev, hvor din avsenderinformasjon tydelig fremkommer og at du ønsker utdrag. Det kan altså ikke sendes via e-post.
Quicktest.no vil alltid sørge for at din personlige informasjon er korrekt og oppdatert. Hvis noen av de opplysninger du har gitt til Quicktest.no endres, f.eks. hvis du endrer e-postadressen din, navn eller betalingsinformasjon – vennligst informer oss om korrekt informasjon ved å sende en e-post til kundeservice [@] quicktest.no. Du har rett til når som helst å be om at personlig informasjon blir korrigert, blokkert eller slettet.
Det er viktig å understreke at personlig informasjon ikke håndteres for direkte markedsføringsformål dersom du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle samtykke til personvern når som helst, vi respekterer din integritet.

Lenker
Lenker som peker på andre nettsider kan forekomme på vår nettside. Vi tar ikke ansvar for innholdet på disse nettsidene.