Slik funker det

Vi kan selvtester - og det kan vi veldig bra

Mange spør hvordan det er mulig å teste seg selv med produkter fra Quicktest, her kan du lese mer om hvordan det fungerer.

Du gjør testen selv med våre CE-merkede tester, du får alltid svaret innen få minutter. Du trenger altså ikke å sende blod eller urin til noe laboratorie. I den medisinske verden kalles dette IVD (In Vitro Diagnostic), vi kaller det "test og få svar umiddelbart". Denne typen testing og teknologi brukes daglig på helsesentre, sykehus og klinikker. Det er dermed en velprøvd teknologi.

Våre tester viser om det er positivt eller negativt, det viser ikke mengder av forskjellige stoffer eller verdier. Vi har imidlertid valgt å sette grenseverdier som gir deg sikkerhet, så testen viser ikke negativ hvis den er på grenseverdien til positiv. Dette er for din sikkerhet. Les mer om falsk negativ og falsk positiv nedenfor.

Så hvordan fungerer det?

Våre tester krever enten urin eller blod. Uansett om det er blod eller urin, skal væsken komme i kontakt med testkassetten eller teststikken. Når dette skjer oppstår en reaksjon, og testen viser deretter om den er positiv eller negativ. Alt du trenger er inkludert i pakken.

Slik gjør du det med våre tester som krever blod
(Lansett for stikk i finger inkludert)
1. Enkelt stikk - Lansett inkludert
2. Drypp i testkassetten
3. Les av resultatet
Slik gjør du det med våre tester som krever urin:
1. Uriner i en ren beholder.  2. Dypp teststikken.  3. Les resultat.
 

Påliteligheten

Testene våre er sikre. For å forstå definisjonen av pålitelighet, er det viktig at når IVD -tester evalueres antar testlaboratoriet at brukeren gjør feil, f. eks. at brukeren leser av testresultater umiddelbart og ikke etter den angitte tiden, leser av for sent, bruker for mye eller for lite urin eller blod, en test som viser positivt, men er negativt (dette er en veldig viktig funksjon som vi beskriver mer detaljert lenger ned). Til tross for dette viser våre tester fra ca 94% til 100% sikkert.

Falskt positivt og falskt negativt

En test som viser positiv selv om den er negativ forekommer, dette kalles falskt positivt og er en innebygd sikkerhetsfunksjon som sikrer at en test virkelig markerer om du er nær en grenseverdi, så en mer nøyaktig kontroll kan utføres av medisinsk utdannet personell.
Det verste resultatet som finnes innenfor vår bransje er falskt negativt, noe som betyr at en test viser et negativt resultat, selv om det skulle indikert positivt. Dette er spesielt alvorlig når det gjelder visse tester som Borrelia, skjoldbruskkjertel, prostata etc.
Vi er stolte over å si at testene våre er kalibrert på en måte som heller viser falskt positivt, fremfor falskt negativt.
Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg SWEDEN
Sikker betaling med:
KlarnaVisa / Mastercard
Ekspresslevering med:
Levering med Bring
Besøk oss på Facebook og Instagram for å se våre siste tilbud.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest SverigeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram