+46 (0)42-4008700

042-4008700

Direkte i postkassen

100% garanti

Fri frakt

Fri retur

Har du urinveisinfeksjon? En enkel test gir deg klar beskjed. Med over 99% sikkerhet får du vite om du har en urinveisinfeksjon, testen gjør du hjemme i fred og ro og svaret får du på noen få minutter.

Det kan være utrolig hardt å lide av urinveisinfeksjoner og dette er noe som er ganske vanlig, særlig hos kvinner i alle aldre. Det er viktig å vite at dette ikke er utelukkende en sykdomstilstand som rammer kvinner, menn kan også lide av urinveisinfeksjon.
Det er ikke nødvendig å gjette seg til om du har fått en urinveisinfeksjon. Test enkelt hjemme. Du kan bestille en test hos oss ​​som er pålitelig og som du får hjem direkte i postkassen.

Et bra urinveisinfeksjonstest viser flere viktige saker

Det kan finnes forskjellige grunner til at man opplever symptomer på urinveisinfeksjon. Symptomene behøver ikke alltid være urinveisinfeksjon. Derfor er det bra å teste seg for å ekskludere eller behandle det. Dette betyr ikke at du må ta antibiotika, det avhenger litt av hvem du er og hvor vanskelig infeksjonen er. Med en god urinveisinfeksjonstest vil du få svar om det finnes nitritter, leukocytter eller blod i urinen. Hvis det gjør det, er det ganske sikkert at det finnes en infeksjon og da bør man finne ut hvordan man skal fortsette, og om man trenger helseomsorg eller ikke. Med en hjemmetest trenger du bare å samle urin i en kopp, en engangs-plastkopp går bra, det tar ikke mer enn 1-2 minutter å få et svar og man ser på fargen på stikken, som man dypper i urinen, hva resultatet blir. Det er selvfølgelig alltid nødvendig å lese instruksjonene nøye før du utfører testen for å forstå hva svaret betyr. Dette er også en god grunn til å bare bruke seriøse hjemmetester som holder den høyeste kvaliteten.

Symptomer på urinveisinfeksjon (blærekatarr og nyrebekkenbetennelse)

Men når skal man egentlig teste? Hvis du ikke har hatt urinveisinfeksjon tidligere, så er det ikke sikkert du mistenker dette bare fordi du kanskje må tisse ofte. I tillegg til å gå på toalettet hyppig, så kan man oppleve andre symptomer på urinveisinfeksjoner som:

  • Svir når man tisser og også etter at man har tisset
  • En følelse av å fryse selv om det er varmt og man er godt kledd
  • Verk i den nedre delen av magen omkring urinblåsen
  • Blod i urinen

Men hvis du har blitt rammet av nyrebekkenbetennelse, er det flere symptomer å være oppmerksom på.
Det kan dreie seg om:

  • Feber
  • En følelse av å være riktig syk
  • Kvalme
  • Vondt på siden av magen og i korsryggen
  • Svir når man tisser

Må man alltid behandle infeksjonen?

Om det gjelder nyrebekkenbetennelse, må man behandle og eventuellt ved blærekatarr. Den som er gravid bør behandles med antibiotika, og det er også sagt at menn bør være forsiktige med å prøve å selvmedisinere med huskurer som tranebærjuice og sellerijuice, da det kan være en forbindelse til prostataen.
Hvis du mistenker at det er en nyrebekkenbetennelse, bør du umiddelbart søke omsorg. Hvis det gjelder et barn skal du alltid søke omsorg. Ring et helsesenter og få råd om saken. Hvis urinveisinfeksjonstesten viser negativ, men du fortsatt har symptomer, bør du alltid kontakte en lege for å utelukke andre sykdommer som for eksempel en seksuelt overført sykdom.
Med hjemmetesten din har du funnet ut om det er urinveisinfeksjon eller ikke, og det er et første skritt i riktig retning. Men aldri la det gå mer enn 3 dager uten forbedring før du besøker ditt lokale helsesenter.
Bestill testen for urinveisinfeksjon hos oss før klokka 17.00 og ha det hos deg i morgen for et raskt og pålitelig svar på spørsmålet om du har urinveisinfeksjon.
Rammes du ofte av urinveisinfeksjon? Kjøp en test som du kan ha hjemme for å enkelt teste den dagen du begynner å kjenne symptomer.
Hvis du ikke har en test hjemme, kan du enkelt bestille fra oss og få det sendt hjem dagen etter.